the Rental Manager

U heeft woonruimte te huur en zoekt daarvoor een goede huurder tegen een interessante huurprijs. the Rental Manager is uw intermediair voor het verhuren van kale, gestoffeerde en gemeubileerde woonruimten aan de beste huurder.

We bekijken gezamenlijk uw woonruimte en adviseren u over de verschillende facetten van het verhuren van uw woningruimte. Denk aan het profiel van uw ideale huurder, de borgstelling, de inkomensnorm en de hoogte van de huurprijs. Het vaststellen van de juiste – dus marktconforme - huurprijs is erg belangrijk: een woning die te duur wordt aangeboden blijft anders onnodig lang te huur staan, terwijl te goedkoop verhuren aan de andere kant te weinig rendement opbrengt. Een gezonde balans tussen beide is het doel.

Een aantrekkelijke presentatie van de woonruimte trekt de aandacht bij de juiste kandidaat-huurders. Hiervoor nemen wij de gegevens van de woning op en maken professionele foto’s.

De woonruimte wordt op onze eigen website geplaatst en aangemeld bij relevante landelijke en regionale verhuurwebsites.

Uw woning wordt zo uitgebreid mogelijk onder de aandacht gebracht van woningzoekenden, die aan het huurdersprofiel voldoen. Op basis van het gewenste profiel, zoeken wij voor u de beste kandidaat-huurder(s). De uiteindelijke keuze ligt uiteraard bij u. In ons bestand hebben wij personen en bedrijven, die voor een langere of kortere periode woonruimte nodig hebben voor zichzelf of voor hun werknemer(s).

Uiteraard verzorgen wij de bezichtigingen van uw woning en controleren wij de gegevens die de potentiële huurder ons verstrekt (creditcheck en ID-check). Wanneer u de nieuwe huurder heeft geaccepteerd, regelt the Rental Manager het opstellen van de huurovereenkomst, de financiële zaken en de sleuteloverdracht.