de Aankoop Manager

Wij assisteren u graag bij het zoeken en kopen van uw nieuwe woning. Als lokaal specialist kennen wij de huizenmarkt als geen ander en hebben het juiste netwerk om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.
Wanneer u ons inschakelt als uw eigen makelaar, behartigen wij alleen uw belangen en treden voor u en namens u op naar de verkopende partij.
Welkom bij INTO Real Estate.

De zoek-/aankoopopdracht:

Via deze opdracht verzekert u zichzelf van een volledige en professionele begeleiding bij het zoeken naar-, het vinden- en kopen van de door u gewenste woning, voor de beste prijs.

Het volgende kunt u van ons verwachten:

  1. Inventarisatie van uw wensen: wij bakenen samen met u het zoekprofiel af
  2. Dagelijks doorzoeken wij bestanden met te koop staande woningen, zoals het uitwisselingssysteem van de NVM, aanbod van niet-NVM-makelaars, het particuliere aanbod, internet etc.
  3. Het maken van afspraken voor bezichtigingen en het meegaan naar deze bezichtigingen
  4. Tijdens en na de bezichtiging: advisering betreffende de woning: de vraagprijs, de reële prijs, bouwkundige staat, juridische aspecten, courantheid etc.
  5. Het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij
  6. Eventuele uitleg bij de koopakte
  7. Advisering over financiering en verzekeringen via ons netwerk van topadviseurs
  8. Contact onderhouden met de notaris over de voorbereiding van de eigendomsoverdracht
  9. Op de dag van eigendomsoverdracht: de laatste inspectie van de woning en evt. de begeleiding naar de notaris

De kosten?
Veelal levert onze assistentie meer op dan wat het kost. Voor u een prettig gevoel om te weten dat u in goede handen bent én u nooit te veel zult betalen. 
Graag informeren we u op maat over onze courtage en eventuele additionele kosten die komen kijken bij het kopen van uw nieuwe woning. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak!

Modern Real Estate & Old-fashioned service!