OPENBIEDING.com logo
U bent de verkopende / verhurende partij?

U wilt graag een huis Verkopen/Verhuren…

In de huidige overspannen huizenmarkt is het moeilijk om de juiste inschattingen en keuzes te maken. Iedereen heeft wel een mening of een bijzonder succesverhaal. Maar hoe weet u nu zeker dat u het maximale resultaat uit uw woning haalt? Dat de makelaar de maximale inspanningen doet om voor u de beste voorwaarden te realiseren? Herkenbaar?

Dit kán nu ook anders!

INTO Real Estate introduceert voor onze klanten OPENBIEDING.COM*

U bent de kopende / hurende partij?

U wilt graag een huis kopen/huren…

U bent naarstig op zoek naar een nieuwe woning? Eindelijk gevonden en met u nog 10 a 15 andere gegadigden…
De makelaar geeft aan dat er een inschrijving zal gaan plaatsvinden om de woning te verkopen. U mag uw bod inclusief de voorwaarden kenbaar maken voor een bepaald tijdstip, net als alle anderen. Na het verloop van dit tijdstip belt de makelaar u op en geeft aan dat u overboden bent. Wenst u uw bod te verhogen? “Tja, met hoeveel moeten we ons bod verhogen mijnheer de makelaar?” “Sorry. Maar dat mogen wij niet zeggen…”. U verhoogt uw bod en wacht af.
De makelaar belt wederom dat u overboden bent en met de vraag of u uw bod wenst te verhogen? U twijfelt. Waar houdt dit op? Is dit wel echt? En als ik nu veel te veel ga bieden? U biedt nog 1x. Helaas, een ander heeft een hoger bod uitgebracht tegen betere condities en de eigenaar van de woning heeft zijn woning aan de andere kandidaat gegund!

U vraagt zich af voor hoeveel de woning is verkocht? Hadden we met een klein beetje meer bieden de woning wél gehad? Het blijven openstaande vragen.

Dan maar door naar een volgende woning. Hierbij geschied hetzelfde helaas. Zo komt het voor dat woningzoekenden soms wel 5x achter het net vissen en hun vertrouwen verliezen in enerzijds het vinden van de juiste woning en anderzijds de verkopende makelaars. Vaak wordt op dan besloten om een Aankoop-makelaar in te schakelen. Herkenbaar?

Dit kán nu ook anders!

INTO Real Estate introduceert voor onze klanten OPENBIEDING.COM*OPENBIEDING.com! - Wat is dit?

Een huiseigenaar die zijn woning via INTO Real Estate voor Verkoop of Verhuur aanbied kan kiezen om zodra er meer gegadigden voor zijn woning zijn, te werken met OPENBIEDING.com. 
Hierdoor is de eigenaar verzekerd van een snelle, eerlijke en transparante verkooptransactie waarin hij zelf zijn keuzes kan maken aan wie hij de woning gunt te kopen of huren.

Hoe werkt het?


Als potentiële koper/huurder plaatst u uw bod op een speciaal platform en onder welke voorwaarden dit bod is. Dit is alleen zichtbaar voor de eigenaar en andere geselecteerde geïnteresseerden. Iedereen die een bod heeft uitgebracht kan dit verhogen/aanpassen tijdens de duidelijk gestelde biedingsperiode. Als de biedingsperiode is verlopen, is het aan de eigenaar of hij de woning aan iemand gunt te kopen of huren. Hij kan ook kiezen om de biedingsperiode te verlengen. 
Als koper bepaalt u dus uw eigen koop-/huurprijs. Uw droomhuis is dus binnen uw bereik en u weet direct waar u aan toe bent.

Voor een eigenaar van een woning wordt door dit marktmechanisme snel de optimale prijs behaald tegen de voor hem beste condities. Uiteraard gebeurd dit alles alleen ná goedkeuring van de eigenaar.

Nieuwsgierig geworden.? We informeren u graag persoonlijk over de details. U kunt ook kijken via www.openbieding.com

Kortom, INTO Real Estate is een vernieuwende Vastgoeddienstverlener, bruisend, actief en specialist in communicatie op het gebied van Vastgoed. Onze expertises zijn Verhuur, Verkoop en Beleggingen. 

Dit alles op een erg prettige persoonlijke wijze, wie wil dit nu niet?

We heten u van harte Welkom. Wij zijn INTO Real Estate,

Modern Real Estate & Old-fashioned service!

Neem contact met ons op Bel ons