OPENBIEDING.com

In de huidige overspannen huizenmarkt is het moeilijk om de juiste inschattingen en keuzes te maken. Hoe weet u als verkoper of verhuurder dat u het maximale resultaat uit uw woning haalt? Dat de makelaar de maximale inspanningen doet om voor u de beste voorwaarden te realiseren?

Of bent u als koper op zoek naar een nieuwe woning? Tegenwoordig gebeurt het regelmatig dat er met u nog tien of zelfs meer gegadigden zijn en dat er een inschrijving plaatsvindt om de woning te verkopen. U mag uw bod inclusief de voorwaarden kenbaar maken, net als alle anderen. Wanneer u overboden bent, mag u uw bod verhogen. Maar u heeft geen idee wat u moet bieden en de verkopende makelaar kan u hier niet over adviseren. Met zoveel gegadigden is de kans dat u achter het net vist groot. En als uw bod wel geaccepteerd wordt, vraagt u zich misschien af of u niet teveel heeft geboden. Veel woningzoekers verliezen zo het vertrouwen in de woningmarkt én in de verkopende makelaars. 

Dit kan anders, vinden wij bij INTO Real Estate. Daarom introduceren wij OPENBIEDING.com. Met OPENBIEDING.com bent u verzekerd van een snelle, eerlijke en transparante verkooptransactie, waarbij u zelf de keuze maakt aan wie u uw woning verkoopt of verhuurt.