Over ons

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in het verhuren van woningen voor particulieren en professionele beleggers (the Rental Manager) zijn wij doorgegroeid naar een full-service vastgoed dienstverlener. Dit houdt in dat wij zowel Verkoop/Aankoop als ook Verhuur/Aanhuur uitstekend voor u kunnen faciliteren. Wel zo gemakkelijk om op één plek alles te kunnen regelen.

Heeft u behoefte aan een partner die u proactief informeert en begeleid om uw optimale rendement en beleggingsdoelstellingen te behalen, of zelfs te overtreffen, dan komen we graag met u in gesprek.

INTO Real Estate werkt met een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gedachte. Wij informeren onze klanten optimaal en hierbij is een open communicatie datgene wat onze klanten als meeste waarderen. Soms hebben we ook wel eens minder goed nieuws, wat als het goed onderbouwt is, beter te begrijpen is. Uiteraard grossieren wij meer in goed nieuws en helpen wij graag mensen aan een nieuwe woning en, en/of verkopen we uw huidige woning voor de best mogelijk prijs en condities. 

Over beste condities, optimaal resultaat en open communicatie gesproken… Wij introduceren voor onze klanten de mogelijkheid om uw woning te Verkopen en/of Verhuren via een OPENBIEDING.com! Laat het marktmechanisme zelf bepalen wat het optimale resultaat voor uw woning mag zijn. Uiteraard gebeurd dit alleen ná uw goedkeuring.

Nieuwsgierig geworden.? We informeren u graag persoonlijk over de details. U kunt ook kijken via www.openbieding.com

Kortom, INTO Real Estate, een ondernemend bedrijf, bruisend actief, specialist voor Verkoop/Verhuur en communicatie op het gebied van Vastgoed. Dit alles op een erg prettige persoonlijke wijze, wie wil dit nu niet?

We heten u van harte Welkom. Wij zijn INTO Real Estate,

Modern Real Estate & Old-fashioned service!


INTO Real Estate

INTO Real Estate

Bezoekadres op afspraak: Schipholweg 103 2316 XC Leiden