de Service Manager

INTO Real Estate is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full-service vastgoed dienstverlener. Dagelijks voeren wij het commercieel, financieel en technisch beheer uit voor onze eigenaren.

Onze ervaring en enthousiasme garanderen een unieke marktkennis en een ‘no nonsense’ werkwijze. We beschikken over een uitgebreid relatienetwerk waarbij jarenlange persoonlijke relaties centraal staan.

Allereerst maken wij graag persoonlijk kennis met u. Tijdens dit gesprek zullen we alle van belang zijnde aspecten bespreken betreffende uw vastgoedportefeuille en wensen hieromtrent bespreken. Denk hierbij aan een rendementsberekening op basis van de maximale marktconforme huurprijzen, hoogte van de huidige servicekosten en in hoeverre deze dekkend zijn, jaarlijkse huurverhogingen, de onderhoudsstatus van het pand en de meest optimale indeling, voldoet het pand aan de laatst gestelde brandveiligheidseisen en beschikt het over benodigde vergunningen (gebruiksvergunning/-melding, planologische status, vergunning woningsplitsing etc.)?

Onze jarenlange ervaring met het beheren van woonruimtes op de lokale vastgoedmarkt zorgt ervoor dat wij uitstekend op de hoogte zijn van zowel de landelijke als plaatselijke wet- en regelgeving die hierop van toepassing is.

Goed beheer is maatwerk en afhankelijk van het pand of portefeuille, kan dit in nauw overleg naar eigen wens worden ingevuld. Als uitgangspunt nemen wij het volledig ontzorgen van u als verhuurder. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.